Ιταλία: Θέλουν να παίζουν και στη Serie A - «Είστε Ιούδες» τους απάντησαν!

Μίλαν, Ιντερ και Γιουβέντους έκαναν σαφές πως παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν στην European Super League επιθυμούν να αγωνίζονται και στο καμπιονάτο

Ιταλία: Θέλουν να παίζουν και στη Serie A - «Είστε Ιούδες» τους απάντησαν!

Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ συμμετείχαν στην σύσκεψη που έγινε σήμερα το απόγευμα με όλα τα μέλη της Serie A με θέμα βέβαια την European Super League και τις ραγδαίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων έκαναν γνωστή την επιθυμία τους να συνεχίσουν να παίζουν κανονικά και στο ιταλικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι θα παίξουν και στη νέα λίγκα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» για να δώσουν απαντήσεις ξεκάθαρες για τις προθέσεις τους, αλλά και να ενημερώσουν επίσημα για την απόφασή τους.

Σε αυτή τη σύσκεψη και οι τρεις εκπρόσωποι των ομάδων υπογράμμισαν ότι η δήλωσή συμμετοχής στην ESL δεν έχει καμία σχέση με την συμμετοχή του στην Serie A, τουλάχιστον από τη δική τους πλευρά, τονίζοντας ότι η επιθυμίας τους είναι να παίζουν και στο ιταλικό πρωτάθλημα κανονικά.

«Είστε Ιούδες»!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ η κατάσταση ξέφυγε με τον πρόεδρο της Τορίνο, να είναι πρωταγωνιστής, και να επιτίθεται στους Ανιέλι και Μαρότα.

«Αυτό που κάνατε είναι μια επίθεση στην υγεία μιας διοργάνωσης, όπως το πρωτάθλημα: αν κάποιος όπως ο Μαρότα στην Ίντερ κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως και πρέπει να ντρέπεστε», ήταν τα λόγια του Ουρμπάνο Κάιρο και συνέχισε:

«Είστε στην Ίντερ. Μια ομάδα που ίδρυσε τη Super League με 11 άλλους, δεν μπορείτε να μείνετε και στη Serie A. Το έργο σας όμως δεν θα πετύχει. Όσοι συνέλαβαν αυτή την ιδέα και συμμετέχουν στη ESL επιτίθενται στο πρωτάθλημα της Serie A και γι 'αυτή την προδοσία πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και το ίδιο ισχύει και για τον Ανιέλι.

Πως μπορείτε να είστε εδώ και να ζητάτε να παίζεται στο πρωτάθλημα και να μιλάτε για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρετε όλες τις άλλες ομάδες και πληγώνετε τα έσοδά τους με τις αποφάσεις σας; Αυτό είναι μια προδοσία. Πώς το κάνετε; Είστε Ιούδες», κατέληξε.