«Επίθεση» των οπαδών της Λίβερπουλ εναντίον των Αμερικανών ιδιοκτητών με πανό έξω από το Άνφιλντ

Αντιδρούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ με την απόφαση της ομάδας τους να πρωτοστατήσει στη δημιουργία της European Super League. Σήκωσαν μεταξύ άλλων πανό έξω από το Άνφιλντ εναντίον της διοίκησης!  

«Επίθεση» των οπαδών της Λίβερπουλ εναντίον των Αμερικανών ιδιοκτητών με πανό έξω από το Άνφιλντ

Απέναντι στη διοίκηση της Λίβερπουλ είναι οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας με αφορμή την απόφασή της να πρωτοστατήσει στην ίδρυση της European Super League.

Αρκετοί φίλαθλοι των «reds» δεν έμειναν μόνο στα αρνητικά σχόλια στα social media, αλλά έσπευσαν στο Άνφιλντ για να αποσύρουν ορισμένα από τα πανό τους που βρίσκονταν στο θρυλικό «KOP» και να σηκώσουν άλλα πανό έξω από το γήπεδο που εξαπέλυαν ευθεία επίθεση στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες.

Μεταξύ άλλων έγραφαν «Ντροπή σας» και «RIP LFC», ενώ ένα άλλο έστειλε το μήνυμα ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εναντίον της νέας διοργάνωσης που θέλουν να δημιουργήσουν οι «μεγάλοι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων στα μηνύματά τους στα social media σημείωναν τα εξής: «Δεν μπορούμε πλέον να παρέχουμε στήριξη σε ένα κλαμπ που βάζει τα χρήματα πάνω από την ακεραιότητα του αθλήματος».