F.A.Cup: «Άγια» νύχτα για Λέστερ, τελικό μετά το 1969 νικώντας (1-0) την Σαουθάμπτον (Highlights)!

Η Λέστερ νίκησε με 1-0 την Σαουθάμπντον στο Γουέμπλεϊ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και θα επιστρέψει (15/05) στο «ναό» του Αγγλικού ποδοσφαίρου για ν' αντιμετωπίσει στον τελικό την Τσέλσι. 

F.A.Cup: «Άγια» νύχτα για Λέστερ, τελικό μετά το 1969 νικώντας (1-0) την Σαουθάμπτον (Highlights)!

Με το ίδιο σκορ που τελείωσε ο πρώτος ολοκληρώθηκε κι ο δεύτερος ημιτελικός του Αγγλικού Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ.

Το μίνιμουμ.

Νικήτρια η Λέστερ επί της Σαουθάμπτον με τις «αλεπούδες» (που βρίσκονταν για πρώτη φορά σε ημιτελικό μετά το 1982....) να συνθέτουν το δίδυμο των φιναλίστ για πρώτη φορά από το 1969!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον φορμαρισμένο Ιχεανάτσο στο 55' που της επιτρέπει στις 15 Μάη να διεκδικήσει το παρθενικό της τρόπαιο στο θεσμό!

Κατά σατανική σύμπτωση την προηγούμενη μέρα στο ίδιο λεπτό, στο ίδιο γήπεδο είχε σκοράρει κι ο Ζίγιετς για την έτερη φιναλιστ Τσέλσι!

Στον αντίποδα οι «Άγιοι» δεν κατάφεραν να προκριθούν στον 5ο τελικό της ιστορίας τους και το τρόπαιο του 1976 παραμένει το μοναδικό τους στη διοργάνωση.

Παρουσία 4.000 θεατών ο ημιτελικός!

Το ματς διεξήχθη ενώπιον 4.000 θεατών (όλοι από την περιοχή του Λονδρέζικου γηπέδου)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φοφανά, Έβανς, Σογιουντσού, Καστάνς, Τίλεμανς, Εντιντί, Περέιρα (60' Ολμπράιτον), Πέρεθ (69' Μάντισον), Ιεανάτσο, Βάρντι

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Γουόκερ-Πίτερς (85' Τέλα), Μπέντναρεκ, Βέστεγκααρντ, Μπέρτραντ (85' Σαλίσου), Άρμστρονγκ, Γουόρντ-Πράους, Ντιαλό, Τζενεπό (73 Γουόλκοτ), Ινγκς, Ρέντμοντ (59' Άνταμς)

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

17/04: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-0
(55' Ζίγιετς)

Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-0
(55' Ιχεανάτσο)

ΤΕΛΙΚΟΣ (15/05, Γουέμπλεϊ): Τσέλσι - Λέστερ.