Πέλκας: Σκόραρε το νικητήριο γκολ με ανατροπή για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε ξανά γκολ στον σημερινό (18/4) αγώνα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Μπασακσεχίρ και μάλιστα με αυτό η ομάδα του ανέτρεψε το σε βάρος της σκορ και νίκησε για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Πέλκας: Σκόραρε το νικητήριο γκολ με ανατροπή για τη Φενέρμπαχτσε

Στον Δημήτρη Πέλκα οφείλει η Φενέρμπαχτσε τη διατήρηση των ελπίδων της να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Τουρκίας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έβαλε ένα ακόμα γκολ για λογαριασμό της Φενέρ στον σημερινό (18/4) αγώνα με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ εκτός έδρας για την 35η αγωνιστική της Super Lig.

Μάλιστα το τέρμα που πέτυχε ο διεθνής Έλληνας άσος στο 57ο λεπτό της συνάντησης ήταν αυτό που ολοκλήρωσε την ανατροπή υπέρ της Φενέρμπαχτσε (1-2), η οποία είχε βρεθεί να χάνει 1-0 από το 18' με γκολ του Ομέρ Αλί Σαϊνέρ. Της επιτυχίας του Πέλκα είχε προηγηθεί η ισοφάριση από τον Ατίλα Ζάλαϊ στο 40ό λεπτό.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έπαιξε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και διακρίθηκε ιδιαίτερα όντας από τους κορυφαίους του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ήταν ο μοναδικός από τη βασική μεσοεπιθετική τετράδα της ομάδας του που τελείωσε τον αγώνα και δεν έγινε αλλαγή.

Με την αποψινή δύσκολη νίκη η Φενέρμπαχτσε διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με 69 βαθμούς βρίσκεται πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας, η οποία όμως έχει δώσει έναν αγώνα λιγότερο.