Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 4-0: Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για το 31ο (vids)

Η Μπαρτσελόνα κάνοντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο διέλυσε με 4-0 τη Μπιλμπάο και κατέκτησε το 31ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 4-0: Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για το 31ο (vids)

Το 31ο Copa del Rey κατέκτησε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Καταλανοί ήταν οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και επικράτησαν με σκορ 4-0 κατακτώντας δια περιπάτου το Κύπελλο.

Οι "μπλαουγκράνα" κατέκτησαν δίκαια το τρόπαιο, αφού ήταν ανώτεροι από τους Βάσκους και ίσως το τελικό 4-0 να τους αδικεί κιόλας. Η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στην επανάληψη διέλυσε τη Μπιλμπάο.

Το πρώτο μέρος μπορεί να έμεινε στο 0-0, όμως, στην επανάληψη το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Ο Γκριεζμάν στο 60' άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Ντε Γιονγκ. Στο 63' ο Ντε Γιονγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στην ουσία κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μέσι, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μη βάλει τη δική του υπογραφή σε αυτόν τον τίτλο. Στο 68' ο Αργεντινός έκανε το 3-0 για τους "μπλαουγκράνα" και στο 72' πάλι ο αρχηγός της ομάδας της Βαρκελώνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Μέσα σε δώδεκα λεπτά η Μπαρτσελόνα σκόραρε τέσσερις φορές και έκανε σμπαράλια τη Μπιλμπάο.