Ρεάλ Μαδρίτης: Έξω και ο Μεντί με μυϊκό τραυματισμό

Ούτε ο Φερλάν Μεντί είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κυριακάτικη (18/4) αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε για το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς είναι τραυματίας. Αποδεκατισμένη η αμυντική γραμμή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξω και ο Μεντί με μυϊκό τραυματισμό

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του αυριανού (18/4) εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Ο Γάλλος προπονητής της «βασίλισσας» είδε συγκεκριμένα να βγαίνει νοκ άουτ και ο Φερλάν Μεντί εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού στο δεξί πόδι. Ο 25χρονος Γάλλος αριστερός μπακ δεν θα πατήσει το χορτάρι του «Αλφόνσο Πέρεθ», εντείνοντας τους... πονοκεφάλους του «Ζιζού».

Κι αυτό γιατί ο Μεντί έρχεται να προστεθεί στις σίγουρες απουσίες των επίσης τραυματιών Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Καρβαχάλ και Λούκας Βάθκεθ (ο τελευταίος μάλιστα χάνει το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου). Επιπλέον, από τους «μερένχες» θα λείψουν οι τιμωρημένοι Νάτσο, Κασεμίρο, όπως άλλωστε και ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό και απέχει από τις εκδηλώσεις των Μαδριλένων.

Ο αντικαταστάτης του Μεντί στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Μαρσέλο, ο οποίος ωστόσο δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζιντάν τη φετινή σεζόν. Όπως κι αν έχει το πράγμα, η Ρεάλ θα παραταχθεί αύριο στο μικρό μαδριλένικο ντέρμπι με αντίπαλο τη Χετάφε χωρίς το σύνολο της βασικής αμυντικής γραμμής της!

Για να μην αναφέρουμε τον προβληματισμό που υπάρχει και στην επίθεση των «μπλάνκος», δεδομένου ότι είναι αμφίβολος και ο Καρίμ Μπενζεμά, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται από χτύπημα που είχε δεχθεί στον τελευταίο αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Champions League.

Κι όλα αυτά ενώ το ισπανικό πρωτάθλημα μπαίνει πια στην τελική ευθεία και κάθε νίκη είναι υπερπολύτιμη από εδώ και πέρα, αφού οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κατά σειρά κατάταξης πηγαίνουν προς τον τερματισμό στήθος με στήθος, έχοντας διαφορά ενός βαθμού η μία από την άλλη (67, 66 και 65 αντίστοιχα)!