Αγγλικό Λιγκ Καπ: Με 8.000 κόσμο αλλά χωρίς ανήλικους κι εγκύους ο τελικός!

Η διοργανώτρια του Αγγλικού Λιγκ Καπ (Carabao Cup) γνωστοποίησε ότι ο τελικός (25/04) μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, στο Γουέμπλεϊ, θα διεξαχθεί παρουσία 8.000 θεατών μεταξύ των οποίων δεν θα βρίσκονται ανήλικοι ή εγκυμονούσες.

Αγγλικό Λιγκ Καπ: Με 8.000 κόσμο αλλά χωρίς ανήλικους κι εγκύους ο τελικός!

Ο τελικός του Αγγλικού Λιγκ Καπ (Carabao Cup) μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, στο Γουέμπλεϊ, στις 25 Απρίλη, θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά από ένα χρόνο στη «γηραιά αλβιώνα» που θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου, αφού οι εμβολιασμοί των κατοίκων της χώρας, κατά του κορονοϊού, δίνουν το σχετικό δικαίωμα, έστω και μ' αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα, στις αθλητικές αρχές.

Ωστόσο μεταξύ των 8.000 θεατών που θα παραστούν στο «ναό» του Αγγλικού ποδοσφαίρου (σ. των 90.000 θέσεων) δεν θα έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται ούτε οι κάτω των 18 ετών, αλλά ούτε κυρίες που κυοφορούν.

Οι λόγοι είναι η υγειονομική ασφάλεια τους αλλά και των υπολοίπων.

Όσον αφορά τώρα στην κατανομή τωνεισιτηρίων, υπενθυμίζεται πως η κάθε φιναλίστ θα προμηθευτεί από 2.000 εισιτήρια και τα υπόλοιπα 4.000 θα διατεθούν σε μέλη του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας ) και κατοίκους της περιοχής του Μπρεντ, συνοικίας που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να έχει κάποιος το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα χρειαστεί εκτός από εισιτήριο να έχει και αρνητικό αποτέλεσμα κορονοϊού που να έχει βγει το αργότερο μέχρι 24 ώρες πριν, με τις τιμές των εισιτηριών για τον τελικό να κυμαίνονται μεταξύ 46 και 58 ευρώ.