Bundesliga: Δε «Χ»άρηκε στο Χόφενχαϊμ η Λεβερκούζεν (highlights)

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής, Χόφενχαϊμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν «κόλλησαν» στο μηδέν.  To πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Δε «Χ»άρηκε στο Χόφενχαϊμ η Λεβερκούζεν (highlights)

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Ζίνσχαϊμ. Χόφενχαϊμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «Ασπιρίνες» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν την Ντόρτμουντ στην 5η θέση (εισιτήριο Europa League) ενώ η Χόφενχαϊμ έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη και μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την Κυριακή 11/4

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Bundesliga πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής (11/4) η ομάδα της Σάλκε! H ομάδα της Βεστφαλίας προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό με γκολ του Σουάτ Σερντάρ, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε απέναντι στην Άουγκσμπουργκ.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Σάλκε με τον Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο. Φυσικά αυτό το τρίποντο δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι η ομάδα είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, ωστόσο πρόκειται αναμφίβολα για μια νίκη ψυχολογίας και γοήτρου.

Στο έτερο Κυριακάτικο ματς η Μάιντζ σε ένα ματς με δύο ανατροπές επιβλήθηκε 3-2 στην Κολωνία των τοπικών «τράγων» που κέρδιζαν ως το 65' με 2-1.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι όντες αήττητοι για 5ο ματς (3ν. - 2 ισοπ.) βγήκαν από τις θέσεις του υποβιβασμού και βρέθηκαν σ' εκείνη του μπαράζ παραμονής, στέλνοντας προτελευταίους τους αντιπάλους τους, που δεν κερδίζουν από τις 6 Φλεβάρη. έχοντας συγκομιδή δύο πόντων σε 8 αγωνιστικές...

Το Σάββατο 10/4

Νέο ενδιαφέρον προέκυψε στην κορυφή της Bundesliga μετά τα σαββατιάτικα παιχνίδια, καθώς η απώλεια βαθμών της Μπάγερν έβαλε ξανά «στο κόλπο» του τίτλου τη Λειψία!

Η τελευταία πέρασε εμφατικά από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης, την οποία και συνέτριψε με σκορ 1-4, ενώ την ίδια ώρα οι Βαυαροί έχαναν δύο πολύτιμους βαθμούς στο Μόναχο από την σκληροτράχηλη Ουνιόν Βερολίνου, μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Όπερ σημαίνει ότι η Λειψία πλησίασε στο -5 και συνεχίζει να καραδοκεί για τυχόν νέες γκέλες της Μπάγερν στη συνέχεια...

Στο τελευταίο χρονικά ματς του Σαββάτου η Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά από δύο αγωνιστικές με συγκομιδή ενός πόντου, επικράτησε 3-2 της Στουτγκάρδης μ' ανατροπή.

Το τρομερό είναι ότι δεν σκόραρε ο Χάαλαντ που είχε την ασίστ του νικητήριου γκολ στο ενεργητικό του πάντως με σκόρερ τον 19χρονο Κνάουφ, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στην Bundesliga...

Φέρνοντας τους Βεστφαλούς (που μεσοβδόμαδα υποδέχονται την Μάντσεστερ Σίτι) στο -7 από την 4αδα... Για τους Σουηβούς ήταν η πρώτη ήττα μετά από δύο σερί επιτυχίες...

Στα άλλα παιχνίδια των 16.30, Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ αποθέωσαν το επιθετικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να επικρατεί τελικά με το εντυπωσιακό 4-3. Ματσάρα -χωρίς όμως νικητή- είχαμε και στο Βερολίνο ανάμεσα σε Χέρτα και Γκλάντμπαχ (2-2).

Την Παρασκευή 9/4

Από δύο αγωνιστικές με τον πενιχρό απολογισμό του ενός πόντου προερχόταν η Αρμίνια Μπίλεφελντ αλλά κόντρα στην Φράιμπουργκ, στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga επέστρεψε στις επιτυχίες με το μίνιμουμ σκορ.

Έστω κι αν το γκολ δεν το πέτυχε παίκτης της...

Ένα αυτογκόλ του Σάνταμαρια έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της και την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη υποχρεώνοντας τα «γεράκια» στη δεύτερη σερί ήττα τους

Το προφίλ της 28ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/4

Αρμίνια Μπίλεφελντ - Φράιμπουργκ 1-0
(68' αυτ. Σανταμαρία)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/4

Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου 1-1
(68' Μουσιάλα - 86' Ίνγκβαρτσεν)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βόλφσμπουργκ 4-3
(8' Καμάντα, 27' Γιόβιτς, 54' Αντρέ Σίλβα, 61' Ντουρμ - 6' Μπακού, 46' Βέγκχορστ, 85' αυτ. Τούτα)

Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ 2-2
(23' Ασασιμπάρ, 49' Κόρντομπα - 27' Πλεά, 38' πέν. Στιντλ)

Βέρντερ Βρέμης - Λειψία 1-4
(61' πέν. Ράσιτσα - 23' Όλμο, 32', 41' Σέρλοθ, 63' Ζάμπιτσερ)

Στουτγκάρδη - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-3
(17' Καλάιτζιτς, 78' Ντιντάβι - 47' Μπέλινγχαμ, 52' Ρόις, 80' Κνάουφ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/4

Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 1-0
(4' Σουάτ Σερντάρ)

Κολωνία - Μάιντς 2-3
(43' πεν. Ντούντα, 61' Σχίρι - 12' Μποέτιους, 65' Ονισίβο, 91' Μπαρέιρο)

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/4

Χόφενχαϊμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ