Μάντσεστερ Σίτι: Το ξεχωριστό μήνυμα του Πεπ στον Αγουέρο

Ο Πεπ Γκουανρτιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Το ξεχωριστό μήνυμα του Πεπ στον Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο, διάγει τις τελευταίες εβδομάδες του με την Μάντσεστερ Σίτι. Στο τέλος του συμβολαίου του, το προσεχές καλοκαίρι, ο 32χρονος Αργεντινός θα μείνει ελεύθερος και θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος πέρασε πολλές σημαντικές στιγμές με τον έμπειρο Αργεντινό, θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Κουν, ο οποίος συμπλήρωσε δέκα χρόνια στους «πολίτες»:

«Όλοι του ευχόμαστε το καλύτερο, για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Είναι υπέροχο άτομο. Θέλουμε το καλύτερο για αυτόν, την οικογένειά του και την καριέρα του. Η προτίμησή μου είναι η προτίμησή του. Η προτίμησή του είναι δική μου. Το καλύτερο γι' αυτόν είναι το καλύτερο για εμάς.

Όλα μπορούν να συμβούν. Όλα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι και ελπίζω ότι ο Σέρχιο θα μπορεί να είναι έτοιμος γρήγορα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας