Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα: Οι ενδεκάδες του clasico (pic)!

Με μία μόνο αλλαγή σε πρόσωπα (Βαλβέρδε αντί Ασένσιο) σε σχέση με τον αγώνα με τη Λίβερπουλ παρατάσσει την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν στο clasico, ενώ ο Κούμαν «θυσίασε» τον Γκριεζμάν για να παίξει στα χαφ ο Ντε Γιονγκ με τον Αραούχο στην άμυνα.

Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα: Οι ενδεκάδες του clasico (pic)!

Οι ενδεκάδες του κομβικού για την εξέλιξη της μάχης του τίτλου στην φετινή La Liga κλάσικο στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έγιναν γνωστές κατά τα ειωθότα περί την μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (22.00) μεταξύ του τρίτου και του δεύτερου της τρέχουσας βαθμολογίας.

Οι 11 εκλεκτοί του Ζινεντίν Ζιντάν (σε σχηματισμό 4-3-3, που σε συνθήκες άμυνας γίνεται και 4-4-2 με ... σύρτη τον Βαλβέρδε) είναι οι: Κουρτουά - Λούκας Βάσκεθ, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί - Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρος - Φ. Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Ήτοι μία αλλαγή σε σχέση με το ματς μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λίβερπουλ που ο Ασένσιο ήταν στην τριάδα των επιθετικών. Υπενθυμίζεται ότι λείπουν οι Σέρχιο Ράμος (τραυματίας) και Βαράν (θετικός στον κορωνοϊο)

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Κούμαν ξεκινούν με νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τον Αραούχο στα μετόπισθεν μ' αποτέλεσμα ο Ντε Γιονγκ να μετατοπιστεί στη φυσική του θέση (χαφ) και να θυσιαστεί από τους «μπροστινούς» ο Γκριεζμάν.

Εξάλλου οι επανακάμψαντες Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο βρίσκονται στον πάγκο, αφού πρόερχονται από μακρόχρονη απουσία λόγω τραυματισμών.

Έτσι η 11αδα σε σχηματισμό 3-5-2 απαρτίζεται από τους: Τερ Στέγκεν - Μιγκέθα, Αραούχο, Λενγκλέ - Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Ντεστ, Άλμπα - Μέσι, Ντεμπελέ.