Τσάβι: Οδήγησε την Αλ Σαντ σε αήττητο πρωτάθλημα στο Κατάρ

Αήττητος πρωταθλητής με την Αλ Σαντ στο Κατάρ στέφθηκε ο Τσάβι Χερνάντες, με 19 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 22 αγώνες.

Τσάβι: Οδήγησε την Αλ Σαντ σε αήττητο πρωτάθλημα στο Κατάρ

Ο Τσάβι Ερνάντες προσέθεσε ακόμη ένα «αστέρι» στο προπονητικό... σακάκι του, οδηγώντας την Αλ Σαντ στην κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος Κατάρ (Qatar Stars League) και μάλιστα αήττητη, αφού έκλεισε τη σεζόν με 19 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες σε 22 αγώνες.

Η Αλ-Σάντ, είχε εξασφαλίσει τον τίτλο απ’ τον Μάρτιο κι εντέλει ολοκλήρωσε τη χρονιά στο +13 απ’ τη στη βαθμολογία Αλ-Ντουχαΐλ (60 β. - 47β.), επικρατώντας και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με 3-0 επί της Qatar Sports Club.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, κέρδισε τον τίτλο κι ως παίκτης με την Αλ-Σαντ την περίοδο 2018-19, πριν αναλάβει τα ηνία της σαν προπονητής. «Η απόδοσή μας εναντίον της Qatar SC ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, τη νίκη και το αήττητο καθ’ όλη τη σεζόν του πρωταθλήματος.

Πήραμε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουμε έστω ένα ματς, είχαμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Επίσης, ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος ήταν δικός μας παίκτης, ο Μπαγκντάντ Μπουνετζάχ (σ.σ. 21 γκολ)» τόνισε ο Τσάβι.