Ο Μπιέλσα έκανε τον «μαγικό» Γκουαρντιόλα να... κοκκινίσει: «Είμαι συγκλονισμένος, νιώθω περίεργα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε συγκλονισμένος, έπειτα από τον τεράστιο έπαινο που δέχθηκε από τον τεχνικό της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Μπιέλσα έκανε τον «μαγικό» Γκουαρντιόλα να... κοκκινίσει: «Είμαι συγκλονισμένος, νιώθω περίεργα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε την Παρασκευή (09/04) πως ήταν συγκλονισμένος, έπειτα από τον τεράστιο έπαινο που δέχθηκε από τον τεχνικό της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι για την Premier League, το Σάββατο (10/04).

Ο Μπιέλσα χαρακτήρισε τον Γκουαρντιόλα ως «μαγικό άτομο» και είπε ότι έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να... μιμηθεί το στυλ παιχνιδιού του Καταλανού τεχνικού.

«Είμαι συγκλονισμένος, νιώθω περίεργα. Είναι ένας τεράστιος ανταγωνιστής. Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να είμαι... αδύναμος μετά από αυτά τα λόγια, επειδή μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν» δήλωσε αρχικά ο Γκουαρντιόλα, αφού προηγουμένως χαρακτήρισε κι ο ίδιος τον Μπιέλσα ως μία απ’ τις σημαντικότερες «επιρροές» του στην προπονητική και πρόσθεσε:

«Είναι το πιο ειλικρινές άτομο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και πάντα νιώθω ότι δεν το αξίζω, γιατί φυσικά αν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να βρει το μυστικό ή τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, είναι αυτός».

Η Σίτι χρειάζεται πλέον 11 βαθμούς για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League και ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη: «Ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι, αλλά ελπίζουμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Οι παίκτες ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν το ματς του πρώτου γύρου. Και το αυριανό (10/04) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση».

Ο προπονητής των «πολιτών» αναφέρθηκε ακόμη στην επέκταση της συνεργασίας με τον Κέβιν ντε Μπρόινε έως το 2025: «Χαίρομαι που ο Κέβιν, ένας παίκτης που έχει όλο τον... κόσμο στα χέρια του και μπορεί να παίξει για οποιονδήποτε, αποφάσισε να μείνει μαζί μας. Είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο για την Σίτι».