Νοσηλεύεται, με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω κορωνοϊου, ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι!

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι νοσηλεύεται, σε νοσοκομείο της Ρώμης, με αναπνευστικά προβλήματα, αφού πάσχει από κορονοϊό εδώ και μια εβδομάδα

Νοσηλεύεται, με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω κορωνοϊου, ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι!

Όχι μόνο αποτέλεσε έναν ακόμη «κρίκο» στην αλυσίδα των 15 πασχόντων από κορωνοϊο στα ενδότερα της Εθνική Ιταλίας, αλλά ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης με αναπνευστικά προβλήματα.

Μία εβδομάδα αφότου προσεβλήθη από την πανδημία - ενόσω βρισκόταν στην Εθνική Ιταλίας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 - ο ευρισκόμενος σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης, στο σπίτι του, 37χρονος παλαίμαχος (των Ρόμα και Μπόκα Τζούνιορς) διακομίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης (08/04), στο νοσοκομείο «Lazzaro Spallanzani» της Ιταλικής πρωτεύουσας.

Την είδηση αυτή, για το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην «σκουάντρα ατσούρα», γνωστοποίησε η ιταλική εφημερίδα «Tempo».

Η διακομιδή του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους προκειμένου να είναι υπό την επίβλεψη ιατρικού προσωπικού και να αντιμετωπιστεί η πνευμονία που υπέστη.

Υπενθυμίζεται πως από το κύμα κορονοϊού που σάρωσε το στρατόπεδο της εθνικής Ιταλίας μέσα στον Απρίλιο, συνολικά 15 άτομα νόσησαν από τον κορονοϊο, με τους οκτώ μάλιστα να είναι παίκτες και να μπαίνουν σε καθεστώς απομόνωσης σπίτι τους.

Πρόκειται για τους Μπονούτσι, Κράνιο, Φλορέντσι, Βεράτι, Γκρίφο, Μπερναρντέσκι, Σίριγκου και Πεσίνα.