Λειψία: Επέκταση συμβολαίου με Ορμπάν

Την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Βίλι Ορμπάν γνωστοποίησε την Παρασκευή (9/4) η Λειψία, «δένοντας» τον Ούγγρο στόπερ μέχρι το 2025.

Λειψία: Επέκταση συμβολαίου με Ορμπάν

Την υπογραφή του σε τριετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του με την ομάδα της Λειψίας έβαλε ο Βίλι Ορμπάν, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το γερμανικό κλαμπ την Παρασκευή (9/4).

Το προηγούμενο συμβόλαιο του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της γερμανικής ομάδας έληγε το 2022, έτσι πλέον ο Ορμπάν δεσμεύεται στο δυναμικό των «κόκκινων ταύρων» μέχρι το 2025.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας ο διεθνής Ούγγρος μπακ επισήμανε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχίσω το ταξίδι μου με τη Λειψία. Από το 2015 κι έπειτα, έχουν συμβεί πολλά καταπληκτικά πράγματα στο κλαμπ και έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε. Έχουμε πολλά σχέδια και προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Ορμπάν αποκτήθηκε από τη Λειψία το 2015 όταν ακόμα η ομάδα αγωνιζόταν στη Bundesliga 2, έτσι έζησε την «εκτόξευση» της ομάδας στις πρώτες θέσεις της μεγάλης κατηγορίας και φυσικά τη συμμετοχή της στο Champions League.

Πρόκειται για τον αμυντικό με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα της Λειψίας, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει 189 εμφανίσεις, ενώ πλέον είναι και εκ των αρχηγών της ομάδας.