ΑΕΚ: Σοβαρός αντίπαλος για Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα της τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά τα πράγματα δεν μοιάζουν τόσο απλά για τους "κιτρινόμαυρους".

ΑΕΚ: Σοβαρός αντίπαλος για Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Σέρβος προπονητής που είναι ελεύθερος μοιάζει να βρίσκεται πιο ψηλά από τον οποιοδήποτε στη λίστα που έχουν οι "κιτρινόμαυροι".

Βέβαια όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα δυσκολεύουν και ήδη αναπτύσσεται φημολογία σύμφωνα με την οποία η ΑΕΚ δεν θα παίξει μόνη της για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τα ρεπορτάζ στη Σερβία κάνουν λόγο για μία καραμπόλα, η οποία δεν θα είναι ευνοϊκή για την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς που τα έχει πάει περίφημα με τον Ερυθρό Αστέρα φαίνεται ότι είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την καλή δουλειά που έχει κάνει. Οι Ιταλοί τον έχουν βασικό υποψήφιο για τη Σαμπντόρια. Εάν πράγματι γίνει κάτι τέτοιο τότε ο πάγκος του Ερυθρού Αστέρα θα μείνει… ορφανός.

Σε περίπτωση που ο Στάνκοβιτς φύγει για τη Γένοβα που μοιάζει και το πιθανότερο σενάριο τότε ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να στραφεί και πάλι στη λύση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είναι ένας προπονητής που τον ξέρουν και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Και ο ίδιος φυσικά δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής στο Βελιγράδι, οπότε για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.