Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Μοιρασιά μετά τον τελικό!

Λίγες ημέρες μετά τη «μάχη» στον τελικό του Copa Del Rey, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο αναμετρήθηκαν ξανά και αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της La Liga. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1: Μοιρασιά μετά τον τελικό!

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Copa Del Rey, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μιλμπάο τέθηκαν αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για τη La Liga. Συγκεκριμένα, οι ομάδες από τη χώρα των Βάσκων, αναμετρήθηκαν για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής χωρίς ωστόσο να βγει νικητής (1-1).

Το πρώτο ημίχρονο στο «Σαν Σεμπαστιάν» πέρασε χωρίς τη σπουδαία ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν την εστία του Ουνάι Σιμόν, αλλά η Αθλέτικ ήταν αυτή που σκόραρε με τον Βιγιαλίμπρε στο 85ο λεπτό. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 89ο λεπτό ο Ρομπέρτο Λόπες ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σοσιεδάδ, η οποία όμως κρατά την 5η θέση που δίνει το εισιτήριο για το Europa League. Τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο και η Μπιλμπάο που αριθμεί και τρεις σερί ισοπαλίες.