ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-1: Ουάρντα: «Έπρεπε να κάνουμε περήφανο τον Σαββίδη»

Ο Αμρ Ουάρντα αναφέρθηκε στα όσα συζήτησε με τον Μουργκ πριν από το γκολ – φάουλ του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη.   

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-1: Ουάρντα: «Έπρεπε να κάνουμε περήφανο τον Σαββίδη»

Ο Αμρ Ουάρντα πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Μουργκ στο φινάλε. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη φάση του «χρυσού» γκολ, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη. Αναλυτικά μίλησε:

Για το ποιος αποφάσισε να εκτελέσει το φάουλ ο Μουργκ: «Το αποφασίσαμε όλοι μαζί, ο Μούργκ είχε την αίσθηση ότι θα βάλει το γκολ, με ένοιαζε απλά να μπει το γκολ και αμέσως το πανηγύρισα, οπότε όλα καλά».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη: «Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι, το θέλαμε. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι, ο πρόεδρος, ο προπονητής, εμείς. Σήμερα όλοι είμαστε χαρούμενοι, ο Πάμπλο Γκαρσία αξίζει τα καλύτερα, μας εμπιστεύτηκε, του ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη».

Για το ότι δεν ξεκίνησε βασικός: «Υπάρχει ο προπονητής, αυτός αποφασίζει. Από όταν ήρθα εγώ, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια οπότε δεν με νοιάζει αν δεν παίξω σε κάποια παιχνίδια, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, κερδίζω κι εγώ».

Για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη πριν το παιχνίδι: «Είναι ο πρόεδρος, δίνει τα πάντα για την ομάδα, μας παρέχει τα πάντα και πρέπει αυτό να του το ανταποδώσουμε. Έπρεπε να τον κάνουμε περήφανο, του υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε».