Ατλέτικο Μαδρίτης: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από την προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Σουάρες

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τον μυϊκό τραυματισμό του Λουίς Σουάρες, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση της Τετάρτης (7/4). Εντός της ημέρας, αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τους «ροχιμπλάνκος», ειδικά από την στιγμή που η μάχη του τίτλου της La Liga μαίνεται, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στο -1 από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Όπως είναι σαφές, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω καρτών ο Ουρουγουανός επιθετικός θα απουσιάζει ούτως ή άλλως από το ματς της Κυριακής (11/4) με την Μπέτις εκτός έδρας. Το θέμα είναι η Ατλέτικο να μην στερηθεί τις υπηρεσίες του για μεγαλύτερο διάστημα. Κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για την ομάδα της Μαδρίτης που έχει βρει στο πρόσωπο του Σουάρες ένα δεινό εκτελεστή με 32 γκολ στο ενεργητικό του φετινή σεζόν.