Euro 2020: «Αποσύρεται» το Δουβλίνο – Ματς σε Μάντσεστερ ή Λονδίνο

Η πανδημία συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στο Euro 2020. «Αποσύρεται» το Δουβλίνο από τη διοργάνωση και τα ματς θα γίνουν σε Μάντσεστερ ή Λονδίνο.

Euro 2020: «Αποσύρεται» το Δουβλίνο – Ματς σε Μάντσεστερ ή Λονδίνο

Νέα δεδομένα στην διεξαγωγή του Euro 2020. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», το Δουβλίνο όπως όλα δείχνουν δεν θα φιλοξενήσει πιθανότατα αγώνες της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει η Αγγλική εφημερίδα, δεν θα γίνουν αγώνες στο Δουβλίνο, εξαιτίας τηςάρνησης της Ιρλανδίας για παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου «Αβίβα», το οποίο είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων και ένα στους «16».

Εάν τελικά δεν αλλάξει κάτι το προσεχές διάστημα, τα τέσσερα ματς (τρία για τη φάση των ομίλων και ένας για τους «16» της διοργάνωσης) που θα διεξάγονταν στο Δουβλίνο, θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία.

Ήδη ακούγονται δύο πόλεις. Το Μάντσεστερ και το Λονδίνο, προκειμένου να διεξαχθούν οι αγώνες σε ένα από τα δυο γήπεδα του Μάντσεστερ και στην πρωτεύουσα, στο γήπεδο της Τότεναμ, εξαιτίας της υποδομής και των ξενοδοχείων που υπάρχουν στην περιοχή.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως η UEFA είχε ενημερώσει τις 12 πόλεις υποδοχής ότι πρέπει να επιβεβαιώσουν μέχρι και την Τετάρτη (7/4), ότι είναι σε θέση να έχουν κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων τους.

Την Τετάρτη (7/4) λοιπόν θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με το Δουβλίνο και εάν τελικά θα γίνουν κανονικά αγώνες στο γήπεδο «Αβίβα» ή όχι.