Ο Μεριά του Ολυμπιακού έγινε… τερματοφύλακας στην Ρίζεσπορ (vid)

Ο Γιασίν Μεριά, που αγωνίζεται δανεικός στην Ρίζεσπορ από τον Ολυμπιακού, άφησε τη θέση του αμυντικού κι έγινε... τερματοφύλακας στο ματς με την Γκιετζέπε για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Μεριά του Ολυμπιακού έγινε… τερματοφύλακας στην Ρίζεσπορ (vid)

Χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε στην Ρίζεσπορ ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός Γιασίν Μεριά, ο οποίος αγωνίζεται στον τουρκικό σύλλογο με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Κατά την διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας με αντίπαλο την Γκιετζέπε για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 90’.

Ο τερματοφύλακας Γιοκχάν Ακάν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και από την στιγμή που ο προπονητής της Ρίζεσπορ, Μπουλέντ Ουϊγκούν, είχε ολοκληρώσει και τις πέντε αλλαγές του στο ματς, τη θέση κάτω από την εστία έπρεπε να πάρει ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν ήδη στο παιχνίδι.

Ο… κλήρος έπεσε τελικά στον Γιασίν Μεριά, ο οποίος πήρε τα γάντια του Ακάν και κάθισε κάτω από την εστία ως το φινάλε της συνάντησης.

Η Ρίζεσπορ γνώρισε τελικά την ήττα με 2-0 από την αντίπαλό της, ωστόσο τα τέρματα σημειώθηκαν πριν ο Τυνήσιος στόπερ αναλάβει τη θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, το 1-0 σημειώθηκε στο 56’ από τον Ακμπουνάρ, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 77’ από τον Εντιαγέ.

Δείτε τον Μεριά να φορά τα γάντια στο ματς: