Σερζ Γκνάμπρι: Θετικός στον κορονοϊό, χάνει τα ματς με Παρί

Νέο πρόβλημα στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Σερζ Γκνάμπρι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν υπολογίζεται για τα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σερζ Γκνάμπρι: Θετικός στον κορονοϊό, χάνει τα ματς με Παρί

O Σερζ Γκνάμπρι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και θα απουσιάσει από τους δύο προημιτελικούς της Μπάγερν Μονάχου με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμάν (7/4, 22:00 και 13/4, 22:00).

Η Μπάγερν υποδέχεται την Τετάρτη (7/4, 22:00) την Παρί Σεν Ζερμέν και εκτός από τους Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Κορεντέν Τολισό και Μαρκ Ρόκα, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, δεν θα παίξει και ο Σερζ Γκνάμπρι.

Ο 25χρονος επιθετικός διαγνώστηκε σύμφωνα με το RMC το πρωί της Τρίτης (4/6) θετικός για τον κορονοϊό και καθώς και το δεύτερο τεστ έβγαλε το ίδιο αποτέλεσμα (θετικό) θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με την ομάδα Παρί, όσο κι από τη ρεβάνς του Παρισιού (13/4, 22:00) για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ελαφριά συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Να σημειώσουμε πως ο διεθνής Γερμανός άσος, Σερζ Γκνάμπρι έχει ήδη περάσει τον κορονοϊό, καθώς η πρώτη φορά που διαγνώστηκε θετικός ήταν στις 20 Οκτωβρίου και περίπου πέντε μήνες μετά είναι ξανά θετικός.