Μίλαν: Συμφωνία με Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Κάτοικος Μιλάνου θα παραμείνει για άλλον έναν χρόνο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μίλαν: Συμφωνία με Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα φοράει τη φανέλα της Μίλαν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο εκ των κορυφαίων φορ στον πλανήτη, ήρθς σε συμφωνία με την ομάδα του Μιλάνου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 39χρονος Σουηδός παραμένει «ροσονέρι», καθώς απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η ανανέωση .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb», οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και τελικά υπήρξε συμφωνία.

Σημειώνεται πως ο διεθνής Σουηδός άσος αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, χωρίς μείωση των αποδοχών του, επομένως θα συνεχίσει να λαμβάνει έξι εκατομμύρια ευρώ.

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έως τώρα έχει σκοράρει 15 γκολ σε 16 παιχνίδια στη Serie A.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός είχε ανακοινωθεί από τη Μίλαν τα Χριστούγεννα του 2019 και πέρσι το καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για ακόμη έναν χρόνο αφού στους έξι μήνες της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν εξαιρετικός.

Οι εμφανίσεις του και φέτος είναι πολύ καλές και οι δυο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν και για την επόμενη χρονιά και εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και η Μίλαν θα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο άσο.