Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ ο Μαρσιάλ μέχρι το τέλος της σεζόν

Τέλος η σεζόν για τον Άντονι Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τραυματισμό που είχε με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νοκ άουτ ο Μαρσιάλ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ότι ο τραυματισμός του Άντονι Μαρσιάλ με την εθνική Γαλλίας είναι σοβαρός και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Τέλος η σεζόν για τον διεθνή Γάλλο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντονι Μαρσιάλ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Καζακστάν.

Αυτό αποκάλυψε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά το ματς με αντίπαλο τη Μπράιτον για το πρωτάθλημα, το βράδυ της Κυριακής (4/4).

«Δυστυχώς χτύπησε σοβαρά το γόνατό του στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν οι παίκτες πηγαίνουν στις εθνικές τους ομάδες. Σταυρώνεις τα χέρια σου και εύχεσαι να επιστρέψουν όλοι πίσω υγιείς. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Είναι απογοητευτικό που τον χάνουμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην αρχή οι πληροφορίες από τη Γαλλία δεν έδειχναν τόσο μεγάλη ζημιά, ωστόσο τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», είπε ο Νορβηγός τεχνικός.

Ο Μαρσιάλ έχει φέτος 4 γκολ και 5 ασίστ και δεν υπολογίζεται για τα τελευταία ματς σε Premier League και Europa League.