Bundesliga: Iσόπαλο (1-1, ως και στα ...δοκάρια) το ντέρμπι του Βερολίνιου (highlights)!

Μ' ένα αυτογκόλ του Αουγκούστινσον, 9 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90, η Στουτγκάρδη επικράτησε 1-0 της Βέρντερ στο πρώτο χρονικά Κυριακάτικο ματς της 27ης αγωνιστικής, ενώ Ουνιόν και Χέρτα Βερολίνου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Όλα τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Iσόπαλο (1-1, ως και στα ...δοκάρια) το ντέρμπι του Βερολίνιου (highlights)!

Στις επιτυχίες, μετά την 4αρα από την Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε η Στουτγκάρδη επικρατώντας με το μίνιμουμ σκορ της Βέρντερ Βρέμης, στο πρώτο χρονικά ματς του Κυριακάτικου προγράμματος της 27ης αγωνιστικής της Βundesliga.

Για να την πετύχει και να συνεχίσει να βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά χρειάστηκε αυτογκόλ του Αουγκούστινσον 9 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 ενώ υποχρέωσε τους «πράσινους» (που είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη) στην 3η σερί ήττα τους.

Λίγο αργότερα το ντέρμπι του Βερολίνου, μεταξύ Ουνιόν και Χέρτα, ολοκληρώθηκε ισοπαλο 1-1.
Αποτέλεσμα που επίσης δεν ικανοποίησε, απόλυτα, καμιά τους.

Αν για τους γηπεδούχους ήταν ο πρώτος πόντος μετά από δύο ήττες και δεν τους επέτρεψε να μείνουν κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις (-4) για τους φιλοξενούμενους (των τεσσάρων πόντων στα τελευταία δύο ματς) τους έφερε μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες ως και τα ...δοκάρια (11' Ριέρσον - 20' Τορουναρίγκα)

Τα ματς του Σαββάτου

Ίσως τη σημαντικότερη νίκη της σεζόν πέτυχε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης το απόγευμα του Σαββάτου (3/4), στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι «αετοί» κατάφεραν να πετύχουν τεράστιο διπλό στο Ντόρτμουντ με σκορ 1-2 επί της τοπικής Μπορούσια, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να φέρουν στα ίσα το ματς στο α' ημίχρονο, αφού στο 87' χτύπησε ο αρχισκόρερ της Άιντραχτ, Αντρέ Σίλβα!

Έτσι η ομάδα της Φρανκφούρτης πήγε τη διαφορά της από την Ντορτμουντ στο +7, παίρνοντας πολύ σημαντικό προβάδισμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και παράλληλα ενός εισιτηρίου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν.

Την ίδια διαφορά έχει κι η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου μετά τη νίκη με το μίνιμουμ σκορ στη Λειψία επί της δεύτερης, στη βαθμολογία, τοπικής ομάδας.

Στα άλλα παιχνίδια των 16.30, η Αρμίνια Μπίλεφελντ κατέκτησε «χρυσό» βαθμό στο Μάιντς ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ Άουγκσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ επιβλήθηκαν των Χόφενχαϊμ (2-1), Σάλκε (2-1) και Κολωνίας (1-0) αντίστοιχα.

Στο τελευταίο χρονικά ματς του Σαββάτου η Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ καίτοι έχανε από το 10ο λεπτό, κόντρα στην Φράιμπουγκ, από γκολ του Σάλαϊ το γύρισε στην επανάληψη σε διάστημα 7 λεπτών με δύο γκολ του Μάρκους Τιράμ.

Έτσι τα «πουλάρια», με τη δεύτερη, διαδοχική, επιτυχία τους ξεπέρασαν τα «γεράκια» στη βαθμολογία και συνεχίζουν να ελπίζουν σ' ευρωπαϊκή έξοδο.

Το προφίλ της 27ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/4

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-1
(8' Βάργκας, 23' Χαν - 86' Σκοβ)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σάλκε 2-1
(26' Αλάριο, 72' Σικ - 81' Χούντελαρ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
(45' Χούμελς - 11' αυτ. Σουλτς - 87' Αντρέ Σίλβα)

Μάιντς – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1
(56' πέν. Μπροσίνσκι - 76' Φογκλζάμερ)

Βόλφσμπουργκ – Κολωνία 1-0
(69' Μπρέκαλο)

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 0-1
(38' Γκορέτσκα)

Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ – Φράιμπουργκ 2-1
(53', 60' Τιράμ - 10' Σάλαϊ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4

Στουτγκάρδη – Βέρντερ Βρέμης 1-0
(81' αυτ. Αουγκούστινσον)

Ουνιόν Βερολίνου – Χέρτα Βερολίνου 1-1
(9' Άντριτς - 35' πεν. Λουκεμπάκιο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ