Bundesliga: «Διπλό» (0-1) στη Λειψία και +7 «σαλατιέρας» δίχως Λεβαντόφσκι η Μπάγερν (highlights)!

Ούτε η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πτόησε την Μπάγερν Μονάχου που νίκησε στη Λειψία (1-0) τη δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα του Νάγκελσμαν κι αύξησε τη διαφορά της στους 7 πόντους πλησιάζοντας σε μια ακόμη «σαλατιέρα»!

Bundesliga: «Διπλό» (0-1) στη Λειψία και +7 «σαλατιέρας» δίχως Λεβαντόφσκι η Μπάγερν (highlights)!

Ολοταχώς για την 9η διαδοχική «σαλατιέρα» του πρωταθλητή Γερμανίας οδεύει η πολυνίκης Μπάγερν Μονάχου αφού νίκησε στη Λειψία την εγγύτερη, βαθμολογικά, διώκτρια της, με το μίνιμουμ σκορ κι αύξησε τη διαφορά της από εκείνη στους 7 πόντους!

Κι όλα αυτά χωρίς τον πρώτο της σκόρερ και της Bundesliga (καθώς των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων) Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, των 35 γκολ που έλειψε λόγω τραυματισμού.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Λέον Γκορέτζκα (38') μετά από ασίστ του Τόμας Μίλερ

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ δεν έθελξε, δέχθηκε αρκετή πίεση, αλλά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, βρήκε το «χρυσό» γκολ, που έκρινε το ματς φτάνοντας στο 5ο διαδοχικό τρίποντο.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν (αήττητη για 8 ματς έχοντας 7 νίκες) παρά τις πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, λύγισαν από το βάρος της περίστασης και γνώρισαν την ήττα.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάσι, Ουμαπεμανό, Ορμπάν, Κλόστερμαν, Ανταμς (82' Χουάνγκ), Ζάμπιτσερ, Ντάνι Ολμο (73' Πόουλσεν, 88' Κονατέ), Μουκιελέ, Χαϊντάρα (74' Σόρλοθ), Φόρσμπεργκ (46' Κλάιφερτ), Ν'Κουνκού

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Ζίλε, Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντές, Κίμιχ, Γκορέτσκα (72' Μουσιάλα), Κομάν (72' Γκνάμπρι), Σανέ (81' Χάβι Μαρτίνεθ), Μίλερ, Τσούπο-Μότινγκ.