Θα μιλήσει και με Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι για μεταγραφή ο Χάαλαντ!

Μετά τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα ταξιδέψει και στην Αγγλία προκειμένου να μιλήσει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τσέλσι για το ενδεχόμενο μεταγραφής του!

Θα μιλήσει και με Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι για μεταγραφή ο Χάαλαντ!

Η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε κάποιον ποδοσφαιρικό γίγαντα της Ευρώπης θα είναι όπως φαίνεται το... σίριαλ του προσεχούς καλοκαιριού.

Στη Βαρκελώνη ο μάνατζερ κι ο πατέρας του Χάαλαντ για να μιλήσουν με την Μπαρτσελόνα!

Ήδη ο μάνατζερ του νεαρού Νορβηγού, Μίνο Ραϊόλα, έχει επιδοθεί σε... σαφάρι μαζί με τον πατέρα του 20χρονου, Αλφ Ίνγκε Χάαλαντ, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις των υποψηφίων για τον πελάτη του.

Στη Μαδρίτη για επαφές με τη Ρεάλ, μετά την Βαρκελώνη, ο ατζέντης κι ο πατέρας του Χάαλαντ!

Η εν λόγω δυάδα έχει πάρει... σβάρνα την Ευρώπη, έχοντας ήδη μιλήσει με την Μπαρτσελόνα του Ζοάν Λαπόρτα και τη Ρεάλ Μαδρίτης του Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ αναμένεται να ταξιδέψει και στο Λονδίνο! Εκεί θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι!

Στο... μενού περιλαμβάνονταν αρχικά και επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα για μη πρόθεση της ομάδας να κινηθεί για επιθετικό το καλοκαίρι, μάλλον βγάζουν τους «Πολίτες» εκτός του... παιχνιδιού για την απόκτηση του Χάαλαντ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ραϊόλα προτίθεται να θέσει σε... δημοπρασία τον νεαρό Νορβηγό στράικερ, προκειμένου ο Χάαλαντ να βρει το βέλτιστο συμβόλαιο. Κι όλα αυτά παρότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει το «αστέρι» της, εκτός κι αν υπάρξει ενδιαφερόμενος που θα είναι διατεθειμένος να προσφέρει τουλάχιστον 180 εκατομμύρια ευρώ...