Στη Μαδρίτη για επαφές με τη Ρεάλ, μετά την Βαρκελώνη, ο ατζέντης κι ο πατέρας του Χάαλαντ!

Λίγες ώρες αφότου βρέθηκε στη Βαρκελώνη για διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα ο ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ,  Μίνο Ραϊόλα κι ο πατέρας του Νορβηγού διεθνούς επιθετικο,ύ μετέβησαν στην Μαδρίτη για να έχουν επαφές και με τους ιθύνοντες της Ρεάλ 

Στη Μαδρίτη για επαφές με τη Ρεάλ, μετά την Βαρκελώνη, ο ατζέντης κι ο πατέρας του Χάαλαντ!

Η Βαρκελώνη δεν ήταν ο μόνος σταθμός κατά το ταξίδι στην Ιβηρική του Μίνο Ραϊόλα και του πατέρα του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι δύο τους αφού είχαν διαπραγματεύσεις με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, μετέβησαν στην Μαδρίτη για να έχουν επαφές και με τους ιθύνοντες της Ρεάλ αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του 20χρονου Νορβηγού, διεθνούς επιθετικού, ο οποίος είναι το πλέον περιζήτητο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αυτό το διάστημα!

Κινήσεις που δείχνουν ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ παρότι έχει δεσμεύσει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 τον Σκανδιναβό (σ. τον οποίο απέκτησε το Γενάρη του 2020 αντί 20 εκατ. ευρώ) δύσκολα θα τον κρατήσει στις τάξεις της αφού ο εκπρόσωπος του και ο πατέρας του τον ...πλασάρουν στους επίδοξους «μνηστήρες» του..

Οι Βεστφαλοί φέρεται να αξιώνουν ένα ποσό μεταξύ 150 και 180 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον παίκτη να φύγει νωρίτερα από ότι προβλέπει το συμβόλαιό του, αλλά το γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του στα 75 εκατ. ευρώ, ίσως να τους υποχρεώσει να τον δώσουν με ένα ποσό χαμηλότερο απ' ότι θέλουν..

Το πιθανότερο είναι πάντως η πλευρά του Χάαλαντ να συνεχίσει άμεσα τα ραντεβού τους και με τους άλλους υποψηφίους αγοραστές, με την καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» να αναφέρει πως την Παρασκευή (2/4) θα πετάξουν στην Αγγλία για να συζητήσουν στο Λονδίνου με εκπροσώπους των Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ούτως ώστε να βρουν τον ...πλειοδότη ή έστω τον πλέον επιθυμητό νέο σταθμό της καριέρας του.