Γκουαρντιόλα: Με την παρούσα οικονομική κατάσταση δεν θα πάρουμε επιθετικό το καλοκαίρι!

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας για την αποχώρηση του Σέρχιο Αγκουέρο, το καλοκαίρι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αναπληρωθεί το κενό του Αργεντινού πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Αγγλικής ομάδας, λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας αλλά και των τιμών του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου 

Γκουαρντιόλα: Με την παρούσα οικονομική κατάσταση δεν θα πάρουμε επιθετικό το καλοκαίρι!

Είδηση έβγαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ, για την Premier League, αφού ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο πιθανό να μην κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, το καλοκαίρι, παρά την, ανακοινωθείσα, αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο.

Όλα αυτά παρότι τα μεταγραφικά σενάρια βρίθουν για τον αντικαταστάστη του 32χρονου, Αργεντινού, επιθετικού, στους «Πολίτες».

Ο Καταλανός, πάντως, φρόντισε να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών, τονίζοντας ότι η οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός ακόμα και στη Σίτι, αλλά και οι τιμές στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις: «Με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο τώρα, το πιθανότερο είναι να μην αποκτήσουμε επιθετικό το καλοκαίρι.

Με τις τωρινές τιμές, δεν πρόκειται να αγοράσουμε επιθετικό. Είναι αδύνατο, δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά. Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται οικονομικά, όπως και εμείς».