Ο Πίρλο «έκοψε» τους Ντιμπάλα, Μακένι και Άρτουρ από το ντέρμπι με την Τορίνο, λόγω... κορονοπάρτι!

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του ντέρμπι με την Τορίνο τους Μακένι, Ντιμπάλα και Άρτουρ ως τιμωρία  λόγω της συμμετοχής τους σε κορονοπάρτι!

Ο Πίρλο «έκοψε» τους Ντιμπάλα, Μακένι και Άρτουρ από το ντέρμπι με την Τορίνο, λόγω... κορονοπάρτι!

Δεν είναι ούτε τραυματίες, ούτε συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά δεν θα παίξουν στο ματς ντέρμπι Γιουβέντους - Τορίνο.

Για τους Πάουλο Ντιμπάλα, Γουένστον Μακένι και Αρτούρ Μέλο ο λόγος που «κόπηκαν» από το ντέρμπι της πρωτεύουσας του Πιεμόντε (που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Serie A) ως μια μορφή τιμωρίας από τον τεχνικό των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο, γιατί συμμετείχαν σε κορονοπάρτι. το οποίο διοργάνωσε ο δεύτερος εξ αυτών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Ο Αμερικανός προσκάλεσε 10 άτομα, μεταξύ των οποίων οι δύο συμπαίκτες του, αλλά και πολλές κοπέλες που κατέφθασαν χωρίς να φορούν μάσκα...

Τα πάρτι στην Ιταλία, ακόμα και ιδιωτικά, είναι απαγορευμένα ως μέτρο κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι γείτονες του Μακένι κάλεσαν την αστυνομία όταν αντιλήφθησαν ότι υπήρχε πάρτι μέσα στο σπίτι. Η κυκλοφορία στη χώρα απαγορεύεται από τις 22:00 μέχρι τις 5:00, με την αστυνομία να φτάνει στο σπίτι του 22χρονου διεθνή στις 23:30.

Τα ρεπορτάζ των «Corriere dello Sport» και «Corriere della Sera», θέλει τους 3 παίκτες να έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο αλλά ο τεχνικός της Γιουβέντους τους τιμώρησε κι αγωνιστικά αφήνοντας τους εκτός του derby della Mole.

Κι αυτό παρότι φέρεται να παίζει την παραμονή του, ως το τέλος της σεζόν, στον πάγκο των Πιεμοντέζων.

Όπως είπε «Είναι δική μου η απόφαση...» αλλά σίγουρα έχει την στήριξη και της διοίκησης της Γιούβε που φέρεται δυσαρεστημένη σφόδρα με την τριανδρία.

Ο Αρτούρ θα απουσίαζε ούτως ή άλλως λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Μακένι ετοιμαζόταν να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ ο Ντιμπάλα είχε επανέλθει από τραυματισμό και θα έπαιρνε σίγουρα κάποια λεπτά συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται η ποινή τους να επεκταθεί και για την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι που είναι προγραμματισμένη για τις 7 του μήνα, ωστόσο η απόφαση θα ληφθεί εντός των ημερών.