Εθνικός Άχνας: Άφησαν την μπάλα και έπιασαν το πινέλο (pics)!

Στον Εθνικό Άχνας αποφάσισαν στη διακοπή του πρωταθλήματος να βάψουν το γήπεδο. Μάλιστα έβαλαν όλοι ένα χεράκι! Πρόεδρος, παίκτες, προπονητές και παιδιά των ακαδημιών...

Εθνικός Άχνας: Άφησαν την μπάλα και έπιασαν το πινέλο (pics)!

Τις προηγούμενες μέρες πρόεδρος, παίκτες, προπονητές και παιδιά των ακαδημιών του Εθνικού Άχνας, άφησαν την μπάλα και έπιασαν τα πινέλα και τις βούρτσες.

«Φίλοι του Εθνικού μας, ποδοσφαιριστές και προπονητές, μωράκια, μπουλουκοι, ο Μέσι.. γενικά τα παιδιά του Εθνικού έδωσαν το παρών τους για να κάνουμε το σπίτι μας ακόμα πιο όμορφο.

Άλλωστε τότε κάπως έτσι το χτίσαμε, ξέρουμε! Τώρα ξέρουν και οι νεότεροι.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αυτοί είμαστε.

Αυτός είναι ο Εθνικός της Άχνας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εδώ στο Δασάκι και στον κ. Αντρέα Μιχαηλίδη, Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη διαχρονική στήριξή του. Ήταν χαρά μας που σας υποδεχτήκαμε στο σπίτι μας Πρόεδρε.

Υ.Γ 1. Συνεχίζουμε.

Υ.Γ 2. Ευχαριστούμε πραγματικά όλους τους εθελοντές μας για την τήρηση όλων των μέτρων παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε (Tests, ομάδες, αποστάσεις κ.α). Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ – το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του. Καλή σας ξεκούραση», ανέφερε η μία ανάρτηση της ομάδας.

Σε άλλη γινόταν λόγος για το...συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι παίκτες: «Όταν υπογράφεις συμβόλαιο χωρίς να έχεις διαβάσει τα ψιλά γράμματα‼ You are the best guys».