Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θέλει την επιστροφή του Ζόρντι Κρόιφ!

Όλο και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον γιο του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ να επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα. Τι σχολίασε ο ίδιος ο Ζόρντι Κρόιφ, ο οποίος επί του παρόντος εργάζεται στην Κίνα.

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θέλει την επιστροφή του Ζόρντι Κρόιφ!

Το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ έχει επανέλθει δυναμικά στην επικαιρότητα σε σχέση με την Μπαρτσελόνα, μετά την επανεκλογή του Ζοάν Λαπόρτα στη θέση του προέδρου του καταλανικού κλαμπ.

Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ επί του παρόντος εργάζεται ως πρώτος προπονητής στην κινεζική Σενζέν και παρά την έντονη φημολογία περί επιστροφής του στη Βαρκελώνη, ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα.

«Θα δούμε τι θα δίνει. Προς το παρόν είμαι εδώ, δηλαδή πολύ μακριά! Τη μοίρα τη γνωρίζει μόνο ο... Θεός. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Προς το παρόν κάνω τη δουλειά μου εδώ, για την οποία πληρώνομαι. Δεν βρίσκομαι εδώ για να... φλερτάρω με άλλες ομάδες», ήταν το σχόλιο του 47χρονου Ολλανδού.

Πάντως, ο Κρόιφ δεν παρέλειψε να εξυμνήσει τη δουλειά του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε μια ασταθή περίοδο για τον σύλλογο.

«Του αξίζουν πολλά εύσημα για όσα έχει πετύχει. Ήρθε στο κλαμπ σε μια δύσκολη στιγμή. Υπήρχαν πολλές αλλαγές, οικονομικά προβλήματα και θεσμική κρίση στον σύλλογο. Έχει κάνει μια χρονιά που αξίζει για... τρεις. Έχουν ξεπεράσει τα ψυχολογικά βάρη και πλέον μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε».