Ελλάδα - Γεωργία: Τι προβληματίζει τον Σανιόλ

Ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας, Βίλι Σανιόλ είναι προβληματισμένος ενόψει του αγώνα με την Εθνική Ελλάδος (31/3, 21.45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ελλάδα - Γεωργία: Τι προβληματίζει τον Σανιόλ

Η εθνική Ελλάδος φιλοξενεί την Τετάρτη (31/3, 21.45) τη Γεωργία στον δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα της Γεωργίας μέσα σε μια εβδομάδα, μετά από εκείνα κόντρα στη Σουηδία (εκτός) και Ισπανία (εντός).

Γκάλοπ στη Γεωργία: Το 79% ψηφίζει νίκη επί της Ελλάδας

Πάλεψε και στα δυο αλλά δεν απέφυγε στο τέλος την ήττα: 1-0 από τη Σουηδία και 2-1 από την Ισπανία (στο 90+2).

Ο προπονητής της, ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής, Βίλι Σανιόλ αναφερόμενος στα διαδοχικά παιχνίδια είπε ότι «είναι μια απόφαση της διοργανώτριας αρχής».

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση αυτή. Το αντίθετο. Είναι πολύ προβληματισμένος ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα και δεν το κρύβει.

«Το πρόβλημά μας είναι ότι οι διεθνείς δεν παίζουν στις ομάδες τους ενενήντα λεπτά...» είπε στις δηλώσεις του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουν σε τρεις αγώνες μέσα σε μια εβδομάδα.