Γκάλοπ στη Γεωργία: Το 79% ψηφίζει νίκη επί της Ελλάδας

O Γεωργιανός επιθετικός της Ξάνθης Μπέκα Μικελτάτζε αναφέρθηκε στην προσεχή (31/3) αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Γκάλοπ στη Γεωργία: Το 79% ψηφίζει νίκη επί της Ελλάδας

Στην προσεχή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μπέκα Μικελτάτζε.

Ο Γεωργιανός επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Ξάνθη και για το ματς της Τετάρτης (31/3) του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην «γαλανόλευκη» εξέφρασε την άποψή του ότι η Γεωργία θα παίξει επιθετικά φιλοδοξώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Η Γεωργία θα παίξει επιθετικά. Δεν θα κλειστεί πίσω. Στο παιχνίδι με την Σουηδία θα μπορούσε να σημειώσει ένα γκολ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Φυσικά θα το δω το παιχνίδι από την τηλεόραση», επεσήμανε σχετικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει από την Ξάνθη που βρίσκεται, απάντησε: «Φυσικά θα είμαι με την Γεωργία. Μπορεί τώρα να είμαι στην Ελλάδα και να παίζω με τα χρώματα της Ξάνθης, αλλά θα είμαι με την χώρα μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Ισπανία, η οποία μάλιστα ήταν και η δεύτερή της σε ισάριθμα ματς στον δεύτερο προκριματικό όμιλο μετά το 1-0 από την Σουηδία στην πρεμιέρα του γκρουπ.

Τα γκάλοπ στη Γεωργία για το ματς

Την ίδια στιγμή, γκάλοπ στα Μέσα ενημέρωσης της Γεωργίας «βλέπουν» νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας στο προσεχές ματς με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το 79% των ερωτηθέντων εξέφρασε την άποψή του ότι η Γεωργία θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο έναντι 15% που τάχθηκε υπέρ της Ελλάδας και 6% εκτιμά πως οι δύο ομάδες θα αναδειχτούν ισόπαλες και θα μοιραστούν τον βαθμό.

Παράλληλα, θεωρούν ότι ο άσος της Ρούμπιν Καζάν, Χβίτσα Κβαρατσχέλια, θα καταφέρει να βρει δίχτυα σε βάρος της Ελλάδας στο ματς των δύο εθνικών ομάδων.