Ραφίνια: «Θα πετύχω στην Γκρέμιο» (vid)

Ο Ραφίνια παρουσιάστηκε και επίσημα στην Γκρέμιο, πήρε τη φανέλα με το νούμερο «13» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα έχει μία επιτυχημένη πορεία στη νέα του ομάδα.

Ραφίνια: «Θα πετύχω στην Γκρέμιο» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Γκρέμιο παραχώρησε ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην πατρίδα του για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Η Γκρέμιο προχώρησε στην επίσημη παρουσίασή του και ο ίδιος αφού πόζαρε με τη φανέλα με το νούμερο «13» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον σύλλογο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την υποδοχή. Οι οπαδοί με συνάντησαν στο αεροδρόμιο και μου έδειξαν την αγάπη τους. Είναι πάρα πολύ χαρούμενοι με τον ερχομό μου στην ομάδα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσω να δουλέψω ξανά και να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχω στην Γκρέμιο».

Ο Ραφίνια, που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας οκτώ μηνών με την Γκρέμιο, ήτοι μέχρι το τέλος του έτους, αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 36χρονος θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.