Επιστρέφει για Ντε Πολ η Λίβερπουλ

Στο πρόσωπο του Ροντρίγκο Ντε Πολ έχει βρει η Λίβερπουλ τον αντικαταστάτη του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Επιστρέφει για Ντε Πολ η Λίβερπουλ

Ειλημμένη φαίνεται τελικά ότι είναι η απόφαση του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Παρά τις προσπάθειες των «κόκκινων» να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Ολλανδό μέσο, ο τελευταίος εμφανίζεται να έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το Μέρσεϊσαϊντ και να μετακομίσει στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας με την σειρά τους έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του που θα καλύψει το «κενό» στη μεσαία γραμμή ενόψει της επόμενης περιόδου. Πρόκειται για τον Ροντρίγκο Ντε Πολ της Ουντινέζε, ο οποίος έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο διάστημα της καριέρας του στον ιταλικό σύλλογο.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 26χρονο μέσο κρατά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ η ομάδα του Ούντινε έχει αυξήσει πλέον στα 50 εκατομμύρια ευρώ τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη της, ποσό το οποίο είναι διατεθειμένη να πληρώσει η αγγλική ομάδα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Ντε Πολ έχει συμβόλαιο με την Ουντινέζε ως το καλοκαίρι του 2024, ενώ για την απόκτησή του είχε δείξει ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα.