Σκέψεις αποχώρησης του Τόμας Μίλερ από τη Μπάγερν

Ο Τόμας Μίλερ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και για πρώτη φορά στην καριέρα του να συνεχίσει την πορεία του σε άλλο σύλλογο.

Σκέψεις αποχώρησης του Τόμας Μίλερ από τη Μπάγερν

Μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Τόμας Μίλερ στην Μπάγερν Μονάχου. Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την πορεία του στο άθλημα.

«Δεν είμαι σταθερός σε αυτό το κλαμπ. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με την Μπάγερν, αγαπούσα την ομάδα πριν καν αρχίσω να παίζω εδώ. Όμως, όταν υπάρχει μια κατάσταση στην οποία καλείσαι να αποφασίσεις αν θα πας σε άλλον σύλλογο, δεν είναι ντροπή και πρόβλημα να το κάνεις. Όπως έκανε και ο Τιάγκο Αλκάνταρα», ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις του.

Ο Μίλερ ξεκίνησε από την Μπάγερν τα πρώτα του βήματα στο άθλημα και τον Οκτώβρη του 2019 είχε βρεθεί πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Γερμανίας αλλά τελικά παρέμεινε στην ομάδα.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα από την Γερμανία υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Κόσμου δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή τους, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ικανοποιηθούν οικονομικά.