Μπάγερν: «Συναγερμός» για Λεβαντόφσκι

Αγωνία στην Μπάγερν για τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον αγώνα της Πολωνίας με αντίπαλο την Ανδόρα.

Μπάγερν: «Συναγερμός» για Λεβαντόφσκι

Η Πολωνία κέρδισε 3-0 την Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει δυο φορές και στο 63’ να δίνει τη θέση του στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο Πολωνός φορ της Μπάγερν έγινε αλλαγή καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, όταν ένας αντίπαλος έπεσε στο πόδι του μέσα στην περιοχή. Μάλιστα, στον Πολωνό άσο τοποθετήθηκε πάγος στο σημείο, όταν βρισκόταν στον πάγκο.

Όπως είναι λογικό σήμανε συναγερμός στις τάξεις της Μπάγερν που έχει μπροστά της τα παιχνίδια για το Champions League αλλά και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Γερμανία.

«Η καρδιά μου σταμάτησε όταν είδα τη φάση. Η πρώτη εκτίμηση δεν είναι όμως τόσο άσχημη», τόνισε ο Ούλι Χένες και όλοι αναμένουν σήμερα (29/3) τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον επιθετικό της Μπάγερν.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως την Τετάρτη (31/3) η Πολωνία έχει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει την Αγγλία και εκτός από τους ανθρώπους της Μπάγερν, αγωνία υπάρχει και στο «στρατόπεδο» της Πολωνίας για το εάν τελικά θα προλάβει να αγωνιστεί ή όχι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.