Σανιόλ: «Πάμε στην Ελλάδα για τους βαθμούς»

Η Γεωργία έφτασε μια ανάσα από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Ισπανία αλλά δέχθηκε το γκολ της ήττας στο φινάλε του αγώνα της Κυριακής. Οι δηλώσεις του Γουίλι Σανιόλ για το ματς με την Ελλάδα.

Σανιόλ: «Πάμε στην Ελλάδα για τους βαθμούς»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ, μετά την ήττα από την Ισπανία με γκολ στο φινάλε, μίλησε για το ματς που ακολουθεί με την Ελλάδα στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο προπονητής της Γεωργίας είπε πως η ομάδα του δεν θα έρθει στην Ελλάδα για να παίξει άμυνα αλλά για να πάρει τους βαθμούς.

Γεωργία - Ισπανία 1-2 : Έριξε το «οχυρό» με Όλμο στο 90+2' (highlights)

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά στις 22 Μαρτίου και δεν έχουμε πολύ χρόνο μαζί. Παίξαμε δύο ματς κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Δεν έχω διαπιστώσει έλλειψη ενθουσιασμού από τους παίκτες μου, αντίθετα το απολαμβάνουν.

Ίσως κόντρα στην Ελλάδα να πάρουν την ευκαιρία παίκτες που δεν είχαν παίξει τόσο στα δύο προηγούμενα ματς. Δεν πάμε στην Ελλάδα για να αμυνθούμε, αλλά για να πάρουμε βαθμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο 44χρονος Γάλλος προπονητής, της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στην Ισπανία.

Λουίς Ενρίκε: «Ήταν στα όρια του... εμφράγματος!»

Θυμίζουμε πως το ματς με την Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (31/3, 21.45) στο γήπεδο της Τούμπας.