Ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Κωστένογλου (vid)

Η Κύπρος ηττήθηκε από την Κροατία, με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου μετά το τέλος της αναμέτρησης να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και την εικόνα που είχαν στο β’ ημίχρονο.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Κωστένογλου (vid)

Μετά τον αγώνα με την Κροατία ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου δήλωσε:

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μέσα σε λίγες μέρες έχουν διαμορφώσει μία άλλη εικόνα και έχουν στείλει αισιόδοξα μηνύματα. Πέραν από το πρώτο παιχνίδι και σε ένα δεύτερο, αυτή τη φορά απέναντι σε μια φιναλίστ ομάδα όπως η Κροατία.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε υπεροχή ο αντίπαλος και ήταν καλύτερος, όμως μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ.

Διαφορετική η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και σιγά - σιγά χτίζει και την αυτοπεποίθηση στον τρόπο με τον οποίο θα υπάρχει μια ορθολογική ανάπτυξη. Αυτό θέλει χρόνο, αλλά κερδίζοντας αυτοπεποίθηση θα έρθει και αυτό. Θα ξεκουραστούμε γρήγορα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα μας».

Να σημειώσουμε πως μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Δημητρίου, κλήθηκε ο τερματοφύλακας της Δόξας Κατωκοπιάς Ανδρέας Παρασκευά και την Κυριακή (28/3) θα προπονηθεί με την ομάδα.

Ο Δημητρίου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.