Ματέις Ντε Λιχτ: «Ο Φαν Ντάικ ήταν μαζί μας, δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό του»

Για το ενδεχόμενο να προλάβει και να παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μίλησε ο Ματέις Ντε Λιχτ.

Ματέις Ντε Λιχτ: «Ο Φαν Ντάικ ήταν μαζί μας, δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό του»

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εκείνος θα αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στο EURO το καλοκαίρι, δήλωσε ο διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους και συμπαίκτης του στην εθνική Ολλανδίας, Ματέις Ντε Λιχτ.

«Είχαμε μια ομαδική συνάντηση και ο Βίρτζιλ ήταν εκεί. Έδειξε να είναι πολύ καλά, ήταν πολύ φρέσκος και απελευθερωμένος. Δεν ξέρω πως αισθάνεται σωματικά. Δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό του.

Είναι ήρεμος και θέλει να δει που θα βρίσκεται, όταν θα ξεκινάει το EURO. Θεωρώ πως είναι σημαντικό να παραμείνει ήρεμος και να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, χωρίς να υπάρξει πίεση από εμάς ή από την χώρα.

Φρανκ Ντε Μπουρ: «Δεν ξέρω αν θα προλάβει το Euro ο Φαν Ντάικ»

Εκείνος θα αποφασίσει αν θα παίξει στο EURO. Αν είναι μαζί μας, θα είναι μαζί μας. Αν δεν είναι, τότε άλλα παιδιά πρέπει να γεμίσουν τα παπούτσια του. Έδειξε να είναι καλά πάντως», είπε με νόημα ο άσος της Γιουβέντους για τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, ο οποίος είχε στις αρχές της σεζόν τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Έβερτον.