Μιλάει με Σάρι η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με Τούρκικα δημοσιεύματα, είναι σε επαφές με τον Μαουρίτσιο Σάρι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, από το καλοκαίρι, αφού ο Ερόλ Μπουλούτ απεπέμφθη.

Μιλάει με Σάρι η Φενέρμπαχτσε

Μεγάλη ...ζήτηση έχει ο Μαουρίτσιο Σάρι!

Την ίδια στιγμή που ο 62χρονος Ιταλός τεχνικός φέρεται να είναι σε φάση επαναπροσέγγισης με την Νάπολι για την επιστροφή του στην ομάδα της γενέτειρας του (ως διάδοχος του Τζενάρο Γκατούζο...), στην Τουρκία τον παρουσιάζουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε η οποία ψάχνει για προπονητή μετά την αποπομπή του (γνώριμου μας καθότι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού...) Ερόλ Μπουλούτ.

Ο 46χρονος τεχνικός πλήρωσε το ...μάρμαρο για τις μέτριες εμφανίσεις και τα σκαμπανεβάσματα στη Super Lig της γειτονικής χώρας.

Υπηρεσιακός τεχνικός, έως το τέλος της σεζόν, θα είναι (ένας άλλος Τούρκος παλαίμαχος) ο Εμρέ Μπελόζογλου, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή, από τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο η Φενέρ ψάχνει ήδη τον νέο προπονητή.

Η τουρκική σελίδα Ajansspor, δημοσίευμα της οποία αναπαράγεται από τα ιταλικά ΜΜΕ, αναφέρει ότι η Φενέρ έχει επικοινωνήσει με τον, Ναπολιτάνο, Σάρι.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Άλι Κοτς, θα συνεχίσει της συζητήσεις με τον πρώην προπονητή της Νάπολι (2015-18), της Τσέλσι (2018-19) και της Γιουβέντους (2019-20) την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.