Θα μείνει στην Ίντερ ο Βιδάλ, παρά τις προτάσεις άλλων ομάδων, λέει ο ατζέντης του!

Ο ατζέντης του Αρτούρο Βιδάλ προεξόφλησε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει στην Ίντερ παρότι έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες.

Θα μείνει στην Ίντερ ο Βιδάλ, παρά τις προτάσεις άλλων ομάδων, λέει ο ατζέντης του!

Για το μέλλον του Αρτούρο Βιδάλ μίλησε ο εκπρόσωπος του, Φερνάντο Φελίσεβιτς, αποκάλυψε ότι ο, διεθνής, Χιλιανός μέσος έχει δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως θα παραμείνει στην Ίντερ.

Δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον Νοτιαμερικάνο με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ (του Χόρχε Σαμπάολι με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Εθνική Χιλής), την Φλαμένγκο, αλλά και την Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο, ο ατζέντης του, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τις προοπτικές του πελάτη του.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι υπάρχουν προτάσεις, όπως είναι φυσικό, όμως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι».

«Είναι φυσικό να υπάρχουν προτάσεις για κάποιον παίκτη του επιπέδου του, αλλά θα παραμείνει στην Ίντερ. Το μόνο που σκέφτεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το Champions League την επόμενη σεζόν» ανέφερε.

Ο «βασιλιάς Αρθούρος» του Χιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ίντερ έως 2022, τη φετινή σεζόν μετράει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Mια κι ο λόγος για τον Αρτούρο Βιδάλ, στις 12 Μαρτίου, υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Απρίλη.