Aνανέωσε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' ο Τσάμπι Αλόνσο!

Παρά τις πληροφορίες ότι το καλοκαίρι θ' αναλάβει την Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Σοσιεάδ ότι θα παραμείνει στον πάγκο της 2ης ομάδας της και την επόμενη σεζόν.

Aνανέωσε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' ο Τσάμπι Αλόνσο!

Άνθρακες ο θησαυρός...

Το δημοσίευμα της «Βild» που ήθελε τον Τσάμπι Αλόνσο ν' αφήνει το καλοκαίρι τη 2η ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και να πιάνει την πρώτη του δουλειά σ' επαγγελματικό επίπεδο στην Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ (ως διάδοχος του Μάρκο Ρόζε που θ' αναλάβει την Ντόρτμουντ) διαψεύστηκε εν τοις πράγμασι αφού ο 39χρονος Ισπανός παλαίμαχος αποφάσισε ν' ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ρεάλ Σοσιεδάδ Β'!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν - με την οποία συνεργάζεατι από πρόπερσι - υπέγραψε μαζί το συμβόλαιο μέχρι το 2022, κάτι που σημαίνει πως θα εξακολουθεί να καθοδηγεί την Ρεάλ Σοσιεδάδ Β', η οποία συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας για έναν ακόμα χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσάμπι Αλόνσο - που ξεκίνησε την προπονητική από την Κ14 ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ από το καλοκαίρι του 2019, μετρώντας 23 νίκες, 12 ισοπαλίες και 12 ήττες σε 47 αγώνες.