Ενοχλήσεις ο Καμαρά, αλλά δεν ανησυχούν στην Γουινέα

Ο Μαντί Καμαρά αποχώρησε με ενοχλήσεις από το Γουινέα - Μάλι, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία όπως μεταδίδουν οι Αφρικανοί.

Ενοχλήσεις ο Καμαρά, αλλά δεν ανησυχούν στην Γουινέα

Στο 70’ αντικαταστάθηκε ο Μαντί Καμαρά στο παιχνίδι της Γουινέας με το Μάλι, εκεί όπου με το 1-0 η Εθνική ομάδα της χώρας του άσου του Ολυμπιακού προκρίθηκε στα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Οι νεότερες πληροφορίες από την Γουινέα αναφέρουν ότι ο λόγος της αντικατάστασης του Καμαρά είχε να κάνει με κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κουβαλούσε και έναν μικροτραυματισμό στην ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον Άρη την περασμένη Κυριακή (21/3).

Αυτό που υποστήριζαν πριν από λίγη ώρα στην Γουινέα ήταν ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για το ταξίδι που θα κάνει η Εθνική ομάδα στην Ναμίμπια για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (28/3).

Τονίζουν ότι δεν είναι ένας τραυματισμός που προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις των προπονητών, ωστόσο, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Ο Μαντί Καμαρά πάντως ούτως ή άλλως έχει αποδειχθεί ότι είναι «σκυλί του πολέμου». Όποιος έβλεπε το πόδι του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη, θα πίστευε ότι δεν είχε καμία τύχη να παίξει στην Εθνική του.

Τελικά, αγωνίστηκε κόντρα στο Μάλι δίχως να κάνει κανονική προπόνηση, καθώς έφτασε στην πατρίδα του το απόγευμα της προηγούμενης μέρας του αγώνα!

Το σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι θα επιστρέψει στον Ρέντη νωρίτερα από τους περισσότερους διεθνείς του Ολυμπιακού, μιας και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του την Κυριακή (28/3).