Ερωτηματικό ο Καμαρά για το Γουινέα - Μάλι

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μαντί Καμαρά στο Γουινέα - Μάλι για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα (24/3) και ο λόγος δεν έχει να κάνει με τον τραυματισμό του από το ματς με τον Άρη.

Ερωτηματικό ο Καμαρά για το Γουινέα - Μάλι

Ο Μαντί Καμαρά αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό το Κόνακρι της Γουινέας, έχοντας πρησμένο το πόδι του. Ο ίδιος δεν ανησυχούσε ότι έχει κάτι σοβαρό.

Το θέμα είναι, όμως, ότι η συμμετοχή του στο ματς της Γουινέας με το Μάλι για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα που θα γίνει την Τετάρτη (24/3, 18.00), κρίνεται αμφίβολη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ενδεκάδας δεν έχει σχέση με τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Άρη. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι έφτασε καθυστερημένα στην Γουινέα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνει κανονική προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Ήταν ο τελευταίος από τους διεθνείς της Γουινέας που κατάφεραν να φτάσουν μετά από πολλές ανταποκρίσεις και μπόλικες ώρες αναμονής στα αεροδρόμια.

Το παιχνίδι με το Μάλι λοιπόν γίνεται την Τετάρτη (24/3) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Σιξ είναι διστακτικός να χρησιμοποιήσει τον Καμαρά που δεν θα έχει καταφέρει να προπονηθεί έστω μία φορά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν δεν ξεκινήσει πάντως, δεν θα κακοπέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ίσα-ίσα που θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ πάντως, οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Καμαρά είναι μοιρασμένες. Υπό άλλες συνθήκες, η ενδεκάδα θα ξεκινούσε από τον άσο του Ολυμπιακού.