Φερνάντο Σάντος: Δεν μπορώ εγώ να μιλάω για το επαγγελματικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο...

Ο εκλέκτορας της Πορτογαλίας Φερνάντος Σάντος αρνήθηκε να μιλήσει σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στις κάμερες

Φερνάντο Σάντος: Δεν μπορώ εγώ να μιλάω για το επαγγελματικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο...

Για το θέμα του τι μέλλει γενέσθαι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε συλλογικό επίπεδο ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει συνέχεια στο θέμα, δηλώνοντας αναρμόδιος.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2016 για πρώτη φορά απ' όταν πήγε στη Γιουβέντους (σ. 2018) αντιμετωπίζει αμφισβήτηση από κοινό και ΜΜΕ με τα «σενάρια» να μιλούν για «διαζύγιο» το προσεχές καλοκαίρι, αλλά ο εκλέκτορας του ερωτηθείς σχετικά αφενός τόνισε πως αρέσει στον CR7 να παίζει στο Τορίνο, αφετέρου ότι δεν μπορεί να απαντήσει εκείνος για το μέλλον του.

«Εάν έρθει να μου ζητήσει συμβουλή για το μέλλον του, θα ήμουν στη διάθεσή του και θα του την έδινα αμέσως. Του αρέσει να παίζει στο Τορίνο, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το μέλλον του», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, και συμπλήρωσε πως τα «εν οίκω μη εν δήμω»:

«Τον γνωρίζω πολύ καλά, τον προπονώ από τότε που ήταν 18 ετών. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, μιλάμε πολύ, αλλά αυτά που λέμε, μένουν μεταξύ μας...».