Ισπανία - Ελλάδα: Αμφίβολος ο Ζεράρ Μορένο, ντεμπούτο ενόψει για Πέδρι!

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ζεράρ Μορένο αγωνιζόμενος με τη Βιγιαρεάλ, πονοκεφαλιάζει τον Λουίς Ενρίκε, ενώ ο νεαρός Πέδρι απολαμβάνει την παρθενική του κλήση στο Ισπανικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα 

Ισπανία - Ελλάδα: Αμφίβολος ο Ζεράρ Μορένο, ντεμπούτο ενόψει για Πέδρι!

Η Ισπανία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Οι «φούριας ρόχας» ξεκίνησαν στην Μαδρίτη την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων που βγάζουν στο Κατάρ με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα προς τον Ζεράρ Μορένο και τον Πέδρι.

Ο πρώτος αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Βιγιαρεάλ με αποτέλεσμα να χάσει τόσο την προπόνηση της Δευτέρας όσο και αυτήν της Τρίτης.

Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε γνωστό πως ο παίκτης έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί η κατάστασή του 28χρονου επιθετικού (3ος σκόρερ της φετιής La Liga, μετά τους Μέσι και Σουάρες, με 16 γκολ) που συνεχίζει τη θεραπεία με την ελπίδα να προλάβει το ματς της πρεμιέρας.

Όσο για τον 18χρονο μέσο της Μπαρτσελόνα που κλήθηκε για πρώτη φορά στην «μεγάλη» εθνική Ισπανίας από τον Λουίς Ενρίκε, μίλησε για όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Θέλω να απολαύσω την εμπειρία γιατί είναι όνειρο για κάθε παιδί στον κόσμο. Πρέπει να μάθω από τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσουν οι ιδέες που έχει ο Λουίς Ενρίκε.

Μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του και ελπίζω να μάθω πολλά, ελπίζω να προσαρμοστώ στο στιλ της εθνικής Ισπανίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέδρι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (23/3), δύο 24ωρα πριν το πρώτο ραντεβού των Ιβήρων με τη «γαλανόλευκη» στη Γρανάδα.