Ο Αρτέτα το άφησε ανοιχτό για την Παρί

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Παρίσι, αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αρτέτα το άφησε ανοιχτό για την Παρί

Ο Μικέλ Αρτέτα είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο έχουν επενδύσει στην Άρσεναλ και πιστεύουν ότι μπορεί να βγάλουν έναν δικό τους προπονητή. Οι "κανονιέρηδες" πιστεύουν στις ικανότητες του Ισπανού κόουτς και γι' αυτό τον στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις και στα δύσκολα.

Εκείνος σε δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να προπονήσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως είπε και ο ίδιος αγαπάει το Παρίσι και έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Παρί. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να γυρίσει στην "πόλη του φωτός", αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής.

«Αγαπώ την Παρί, αγαπώ το Παρίσι. Έχω τρομερές αναμνήσεις από εκεί. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα και την έχω πάντα στην καρδιά μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στην Άρσεναλ και έχω ακόμη πολλή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Παρί τη σεζόν 2001-2002.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας