Ισπανία: Περιμένει Ράμος, Γκαγιά ο Λουίς Ενρίκε

Δυο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Λουίς Ενρίκε ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα την Πέμπτη (25/3). Η συμμετοχή των Ράμος, Γκαγιά είναι αμφίβολη για το ματς με τη «γαλανόλευκη».

Ισπανία: Περιμένει Ράμος, Γκαγιά ο Λουίς Ενρίκε

Η συμμετοχή των Σέρχιο Ράμος και Χοσέ Γκαγιά στο ματς της Ισπανίας με αντίπαλο την εθνική Ελλάδας θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην αποστολή, προπονήθηκαν αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμη, εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε θα περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος και ο αριστερός ακραίος μπακ της Βαλένθια, Χοσέ Γκαγιά αντιμετωπιίζουν προβλήματα τραυματισμού και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη στον αγώνα με αντίπαλο τη «γαλανόλευκη».

Οι Ράμος και Γκαγιά προπονήθηκαν τη Δευτέρα (22/03) στην πρώτη συγκέντρωση της Ισπανίας για το ματς κόντρα στην Εθνική Ελλάδας αλλά όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δεν είναι στο 100% και ενδεχομένως ο Λουίς Ενρίκε να μην ρισκάρει με την συμμετοχή τους, προκειμένου να τους έχει στη διάθεσή του στα επόμενα παιχνίδια της Ισπανίας.

Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει αφού θα περιμένει και τη σημερινή (23/3) αλλά και την αυριανή (24/3) προπόνηση, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.