Υπηρεσιακός πρόεδρος στην ομοσπονδία της Σερβίας ο Πάντελιτς

Μετά την παραίτηση του Σλάβισα Κούκεζα, ο παλιός επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς ανέλαβε την προεδρία της ομοσπονδίας της Σερβίας.

Υπηρεσιακός πρόεδρος στην ομοσπονδία της Σερβίας ο Πάντελιτς

Μετά την Κροατία σειρά έχει η Σερβία που αντιμετωπίζει προβλήματα με σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο της. Συγκεκριμένα για τον επί μία πενταετία πρόεδρο της ομοσπονδίας, Σλάβισα Κούκεζα έχουν γίνει καταγγελίες για συμμετοχή σε οργανωμένο έγκλημα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έχει ήδη περάσει από μία ανάκριση από τις αστυνομικές αρχές, αλλά ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδουν. Εξαιτίας, πάντως, των καταγγελιών έχει δεχτεί κριτική και τα Μέσα τον έχουν στήσει στον τοίχο.

Η γενική κατακραυγή είχε ως αποτέλεσμα ο Κούκεζα να υποβάλλει την παραίτηση του δηλώνοντας: «Έχουν γίνει κάποιες προκλητικές καταγγελίες που δεν κρύβουν την παραμικρή αλήθεια. Ως εκ τούτου, για να βοηθήσω την εθνική ομάδα να προετοιμαστεί απερίσπαστη στα επερχόμενα παιχνίδια, επέλεξα να αποσυρθώ από τα καθήκοντά μου».

Έτσι τη θέση του μέχρι πρότινος προέδρου πήρε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μέχρι τώρα εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου στην ομοσπονδία της Σερβίας. Ο παλιός επιθετικός του Ολυμπιακού αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρόεδρος σε μία περίοδο που η εθνική ομάδα της Σερβίας ξεκινάει την προσπάθεια της στα προκριματικά του Μουντιάλ.